Artan Kekten Rulo Pasta

Artan Kekten Rulo Pasta Tarifi İçin Malzemeler

  • Yarım sade kakaolu kek
  • 2 yemek yemek kaşığı kakao (tepeleme yok)
  • 3 yemek kaşığı toz şeker
  • 1 dere kaşığı tarçın
  • 1 portakal kabuğu rendesi
  • 1 akarsu bardağı süt
  • 1 paket krem şanti
  • 1. 5 akarsu bardağı süt
  • 2 su bardağı süt
  • 1 yemek yemek kaşığı darı nişastası
  • 1 yemek kaşığı kakao
  • 3 yemek kaşığı şeker
  • 1 tatlı kaşığı tereyağ
  • 2-3 parça sütlü çikolata (İsteğe emrindeki)
  • 2-3 parça bitter çikolata (İsteğe emrindeki)
  • Bir fiske tuz
  • 1 paket vanilya

Gelişen Kekten Rulo Pasta Tarifi Nasıl Yapılır?

  1. Keki ufaladıktan daha sonra öteki malzemeleri ekleyin. derece derece süt ekleyip yoğrulabilir kıvamda bir hamur haline getirin.
  2. Streç serilmiş masada merdane yardımıyla açın.
  3. Arasına hazırladığınız krem şantiyi sürün.
  4. Streç yardımıyla dikkatli bir şekilde sarın.
  5. Derin dondurucuda 2-3 saat beklesin.
  6. giderken üstüne sürmek için çikolata sosunu hazırlayın. Malzemeleri karıştırarak pişirin.
  7. Kaynayıp kıvamı olunca içine tereyağ, çikolatalar ve vanilyayı ekleyip erimesini sağlayın.
  8. Arada karıştırarak soğutun.
  9. Derin dondurucudan çıkardığınız pastayı uygun bir barbar alın. Ben ikiye böldüm.
  10. Üstüne soğumuş sosu dökün. İstediğiniz şekilde süsleyin. Ben hindistan cevizi ve renkli çikolata seçim ettim.
  11. Servise değin buzdolabında tutun. Sıhhat olsun. Ertesi gün tadı daha da hoş oluyor.