İçeriğe atla
Baton Pasta Tarifi İçin Malzemeler
- 1 paket petibör bisküvi
- 1 paket kakaolu kremşanti
- 1 su bardağı süt (Kremşanti için)
- Yarım çay bardağı süt
- 3 yemek kaşığı toz şeker
- Çikolata sosu
- 2 su bardağı süt
Baton Pasta Tarifi Nasıl Yapılır?
- Önce şekerli üstümüzü hazırlayalım.
- Yarım nehir bardağı süte 3 yemek kaşığı toz şekeri atalım, karıştıralım.
- Bisküvileri şekerli sütte ıslatıp, uygun bir tepside dikey şekilde aralarına kremşanti sürüp, birbirine yapıştıralım.
- Bisküviler bittikten sonradan üstüne çikolata sosunu dökelim.
- 1-2 saat buz dolabında beklettikten sonra üzerini hindistan cevizi tozu ile veya antep fıstığı tozu ile süsleyip servis edebilirsiniz. Sağlık olsun ??