Bisküviler rondodan çekilerek tereyağı, süt ve kakao ile birlikte özleşene dek karıştırılır.
Hazırlanan bisküvi karışımı buzdolabında bir saat veya buzlukta 15 dakika dinlendirilir.
Krem şanti derin bir barbar konulup, üstüne süt eklenerek mikser ile kıvam alıncaya değin çırpılır.
daha sonra içine hindistan cevizi konulup iyice karıştırılır.
Bisküvi karışımı buzdolabından çıkarılıp iki streç film veya poşet arasında merdane ile boylu boyunca ince olarak açılıp dikdörtgen biçiminde düzeltilir.
Üstüne hindistan cevizli krem şanti eşit şekilde dağıtılarak sürülür.
daha sonra streç film yardımıyla kısa kenardan başlayarak rulo biçiminde sarılır.
Hazırlanan rulo pasta 1-2 saat buzdolabında yada 15 dakika buzlukta bekletilir.
Üstüne benmari usulü eritilen çikolata poşet yardımı ile sıkılarak süslenir.
Çikolata donduktan sonra dilimlenerek servis edilir.Afiyet olsun.