Krema için bir tencereye süt, nişasta, un, şekeri koyup, çırpalım göz göz olup kaynayınca tereyağı, kremşanti, irmik, vanilyayı ekleyip soğumaya bırakalım. Koyu kıvamlı bir kremamız olacak.
Hazırlanmış pasta tabanını bir tabağa alıp, sıcak olan kremadan üstüne ince bir tabaka sürüp bırakalım.
Soğumuş olan kremamızı daha alçak tabana en ince ayrıntısına kadar yayarak sürelim, üstüne çilek ve pul çikolataları yerleştirelim siz tercihinize göre bambaşka meyve ve çikolata kullanabilirsiniz.
Üstteki pasta kekinden ince bir katman kesip, bir tabağa ufalayalım üzerine kapatmadan önce azıcık serpiştirelim ve üst keki süt ile ıslatıp kapatalım.
Benmari usulü kurvertür çikolatayı eritip birazcık sütle açıp, kekin ortasından dökelim ve yayalım kalan ufalanmış kek parçalarını üzerine serpip dilediğimiz gibi süsleyelim. Afiyet olsun. 🙂