Hindistan Cevizli Yaban Mersinli Pasta

Hindistan Cevizli Yaban Mersinli Pasta Tarifi İçin Malzemeler

  • 200 gram bisküvi
  • 100 gram tereyağ
  • 600 ml krema
  • 350 gr labne peyniri
  • 1 su bardağı şeker (200ml kadeh ile)
  • 1 su bardağı hindistan ceviz tozu
  • 500 gram yaban mersini (çilekli veya nar ilede olur)
  • 1-2 dal taze nane (bezemek için)
  • 4 adet krema sertleştirici ( olmasada olur)

Hindistan Cevizli Yaban Mersinli Pasta Tarifi Nasıl Yapılır?

  1. Bisküvileri rondoda un haline getirin.
  2. Tereyağını eritin ,bisküvilerin üstüne tereyağını dökün karıştırın.
  3. Pasta kalıbının tabanına kadeh ile gösterdiğim gibi düzleyin.
  4. 30 dk buzdolabına kaldırın.
  5. Karıştırma kabına krema malzemelerin hepsini ilave edin çırpın .
  6. Kremanın bir kısmını pasta kalıbına ek edip düzleyin.
  7. Ardındaki meyveleri ilave edin.
  8. Kalan kremayı meyvelerin üzerini ilave edip kremayı düzleyin.
  9. Üzerine en son hindistan ceviz tozu ve meyve ve nane ek edin .
  10. 1 gün buzdolabında beklettikten sonradan servis edin afiyet olsun ?.