kakaolu makarna

Cocostar Pasta Tarifi İçin Malzemeler

  • 3 tane yumurta
  • 1 su bardağı şeker
  • 1 su bardağı süt
  • Yarım su bardağı sıvı yağ
  • 1 paket kabartma tozu
  • 3 yemek kaşığı kakao
  • 2 su bardağı un (Kontrollü ekleyelim)
  • 2 çay bardağı süt
  • 2 paket kremşanti
  • 1 su bardağı süt
  • 1 yemek yemek kaşığı pudra şekeri
  • 1 buçuk su bardağı hindistan cevizi
  • 200 gram değişken krema
  • 2 paket sütlü çikolata

Cocostar Pasta Tarifi Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle karıştırma kabı alarak içine yumurta ve şekeri ekleyerek adamakıllı çırpalım ve gerisinde diğer malzemeleride ekleyip, karıştırdıktan daha sonra kelepçeli kalıbımızın altına yağlı kağıt koyup kek harcımızı dökelim.
  2. Önceden ısıttığımız 180 derece fırında pişirelim sonra kekimiz soğuduktan daha sonra sütle ıslayalım.
  3. Ardından bir kabın içinde kremşantiyi üzerindeki tarife göre hazırladıktan sonradan pudra şekeri ve hindistan cevizini ekleyip baştan karıştıralım (Koyu bir kıvam olacak)
  4. Sonra kekimizin üzerine hazırladığımız kremşantiyi sürelim.
  5. Kremamızı ocakta ısıtalım (Sakın kaynamasın) ve ısınınca ocağı kapatıp içine çikolataları ekleyelim ve karıştırarak çikolataları eritelim.
  6. Ardından da kekimizin üzerine dökelim ve buzdolabında 1 saat bekletelim. Deneyeceklere şimdiden sağlık olsun.