Biraz daha büyük kalıpta kullanabilirsiniz. Yalnızca daha ince olur.
Kreması için oda sıcaklığındaki tereyağı ile kreması en ince ayrıntısına kadar çırpıp katılaşmasını sağlayalım.
İyice katılaşınca üzerine hindistan cevize ve pudra şekerini ekleyip karıştıralım.
Kek pişene değin buzdolabında bekletelim.
Kremasını krem şanti ile yapacaksanız krem santi ve sütü iyice karıştırıp en son içerisine hindistan cevizini ekleyip hazırlayabilirsiniz.
Pişen keki kalıptan çıkarıp biraz ılıyınca sütle ıslatalım.
Kekin dışına kelepçeli kalıbı bitmiş sabitleyip kremasını ekleyip güzelce yayalım.
Farklı bir yerde çikolata ve kremayı bir sos tavasında ısıtalım. Çikolata eriyince ocağın altını kapatalım. Birazcık ılımasını bekleyelim. Ara ara karıştıralım. Kekin üstüne gezdirelim.
Vaktiniz varsa buzdolabında 1 gece bekletelim. Yahut bi kaç saat beklemesi de yeterlidir.
Üzerini raffaello çikolata ile süsleyelim. Sağlık olsun.