Kakolu Kum Makarna

Kakolu Kum Pasta Tarifi İçin Malzemeler

  • 4 adet yumurta
  • 1 su bardağı şeker
  • 1 akarsu bardağı istikrarsız yağ
  • 1 su bardağı süt
  • 3 yemek kaşık kakao
  • 1 adet kabartma tozu
  • 2,5 su bardağı un
  • 1 kutu istikrarsız krema
  • 2 paket krem şanti
  • 1 su bardağı süt
  • Muz, parça çikolata

Kakolu Kum Pasta Tarifi Nasıl Yapılır?

  1. Yumurta şeker köpürtülür. Değişken yağ süt eklenir .
  2. Un, kakao ve kabartma tozu eklenir karıştırılır.
  3. Kelepçeli kalıba dökülür 180 önceden ısıtılmış fırında pişirelim.
  4. Kreması için.Akıcı krema ,toz şanti.1 su bardağı süt mikserle çırpılır.
  5. Pişen kekimiz 3 parçaya bölünür.
  6. Arasına krema sürülür muz ve parça çikolata eklenir bi şekil yaptıktan sonradan kekin kalan kısmı robottan çekilir.
  7. Kum haline getirip pastanın üzerine serpilir.
  8. Muz ve parça çikolata ile süslenir dolapta soğutalım.En eksik 2saat afiyet olsun bahtı açık ramazanlar.