Kirazlı Pasta

Kirazlı Pasta Tarifi İçin Malzemeler

  • 240 g şeker
  • 300ml istikrarsız yağ
  • 5 yumurta
  • 4 paket çikolata puding
  • 1 kabartma tozu
  • 680g kavanoz kiraz
  • 2 paket vanilya puding
  • 500 ml krema
  • 80g pudraşekeri

Kirazlı Pasta Tarifi Nasıl Yapılır?

  1. Şeker ve yumurtaları bir kabın içinde 3 dk çırpın. Sonra diğer malzemeleri ekleyin ve 24cm yuvarlak kek kalıbınızda 35dk kekinizi 180 derece fırında a /u ayarda pişirin.
  2. Kekiniz pişince soğumaya bırakın ve ortadan ikiye belirlenmiş. Tencerede kirazları, vanilyayı, pudingle beraber karıştırarak kaynatın ve kenara alın.
  3. Krema için; kremanızı şeker ile birlikte çırpın. Önce bir dilim kekinizin üzerine kirazlı karışımdan ekleyin. Sonra birazcık krema sürün üzerine diğer kekinizi ekleyin ve geri kalan kremanız ile pastanızı süsleyin.
  4. Üstüne ben çikolata serptim biraz daha krema ve kirazla süsledim. Pastanızı 3 saat veya bir gece buzdolabında bekletin sonradan tüketebilirsiniz. Sağlık Durumu olsun.