Yumurta akları ve sarıları bambaşka kaplara alınır, beyazlar kar gibi olana dek çırpılır, sarıların üstüne şeker ilave edilir ve krema kıvamı alana dek ayrıntılarıyla çırpılır.
Yumurta sarılarının üstüne un, vanilya ve kabartma tozu elenerek ek edilir ve çırpılır. Karışımın üstüne yumurta akları yavaş yavaş bir spatula yardımıyla ilave edilir.
Yağlı kağıt serili fırın tepsisine pandispanya harcı ek edilir ve 160 derece evvelden ısıtılmış fırında 20 dk pişirilir.
Krema için çiğ krema hariç tüm malzemeler karıştırılır ve ocağa alınır, kaynayan krema ocaktan alındıktan sonradan karıştırılarak soğutulduktan daha sonra krema ilave edilir tamamen çırpılır.
Pişen pandispanya sıcak hali ile 8 parçaya bölünür ve arasına krema sürüldükten sonradan rulo haline getirilir. Dolapta en düşük 2 saat dinlendikten sonra servis edilir afiyet olsun?