Kreması için farklı bir tencerede vanilya kremsanti ve tereyağı hariç öteki malzemeleri koyup kıvam alana değin karıştırıp kaynayınca ocaktan alıyoruz.
Vanilya, margarin ve krem şantiyi de ekliyoruz.
Kuplarımızı alıp önce krema sonra kek araya muz damla çikolata ekleyip baştan krema koyuyoruz.
3 kat olan köstebek pastamızı soğumaya bırakıp vişne sosunu hazırlıyoruz.
Bütün malzemeleri ufak bir tencereye alıp kıvam alıncaya eşit kısık ateşte karıştırıyoruz.
Kalınlaşan ve kıvam alan sosu ocaktan alıp kuplara eşdeğer miktarda koyuyoruz.
Çok katı olmayacak zaten soğuyunca kıvamını alır o merak etmeyin.
sonra dilediğiniz gibi süsleyip servis edebilirsiniz sağlık durumu olsun.