1 su bardağı yulaf ezmesi (Robottan biraz geçirip ufaltın)
1 yemek kaşığı hurma marmelatı
1 tatlı kaşığı kakao
Kıvam alacak değin süt ya da su (4-5 yemek yemek kaşığı)
2 yemek yemek kaşığı labne
1 yemek yemek kaşığı süzme yoğurt
3 yemek kaşığı hindistan cevizi tozu
1 yemek yemek kaşığı bal
6 kare bitter çikolata
Antep fıstığı tozu veya hindistan cevizi tozu
Pişmeyen Leziz Yulaf Pasta Tarifi Nasıl Yapılır?
Alt tabanı için yulafı robottan geçirerek inceltiyoruz, geriye kalan bütün malzemeleri de ekleyip hepsini karıştırıp streç film ya da buzdolabı poşeti serip bir barbar yerleştiriyoruz. (ben uygun bir kaseye koydum).
Arası için gerekli olan tüm malzemeleri karıştırıp taban malzemesinin üstüne ekliyoruz ve üzerini örtüp 1 gün buzdolabında bekletiyoruz. (ben akşamdan yapıp ertesi günü kahve eşliğinde yedim) ☕