İçeriğe atla
Çilekli Pasta Tarifi İçin Malzemeler
- 1 paket kakaolu petibör bisküvi
- 1.5 su bardağı nesguik
- 50 gram margarin
- 300 gram çilek
- 2-3 tane muz
- 1 paket krema
- 1 paket toz kremşanti
- Damla çikolata
- 1 paket çilekli bitkisel jel
Çilekli Pasta Tarifi Nasıl Yapılır?
- Bisküvi ve nesguik robottan çekip toz haline getirelim.
- Erittiğimiz tereyağı ya da margarini güzelce bisküvilere yedirelim.
- Kelepçeli kalıbın altına yayalım bir bardak yardımıyla düzleyelim, yarım saat buzdolabında dinlensin.
- giderken kremanın içine toz kremşantiyi döküp, adamakıllı karıştıralım içerisine azıcık damla çikolata ek edelim.
- Bisküvilerin üzerine muzları dizelim onun üzerine kremayı yayalım.
- Çilekleri dizip, nebati jeli arkasındaki tarife kadar hazırlayıp, sıcak sıcak çileklerin üzerine dökelim.
- asgari 1 saat dinlendikten sonradan servise hazırlanmış.