Tencereye 1 su bardağı su ile yarım paket margarini koyup kaynamasını bekliyoruz.
Kaynattıktan sonradan unu ek edip kavurup ham kokusu çıktıktan sonra kapıyorum 10 dk değin dinlenmesi için kenara alıyoruz.
Dinlene hamura 3 adet yumurta tek tek kontrolü bir şekilde ek ediyoruz yağlı kağıt serdiğimiz tepsiye sıkma torbası ile sıkıyoruz. 1 nehir kaşığı yardımı ile de yapabilirsiniz.
O arada iç dolgusu hazırlayalım ,yerinde bir tencereye tüm malzemeleri koyup kremşanti hariç karıştırıp koyulaşınca ocaktan alıp kremşanti ilave edip dinlemesi bekliyoruz.
sonra ise profiterolleri çıkartıyoruz soğuduktan sonra bıçak yardımı ile kesip ya da sıkma torbası ile iç dolguyu veriyoruz.
Üstüne hazırlanmış çikolata sos ile süsleyip 1 saat dinlendikten sonradan afiyet olsun…